Morgon

 

Lite info

Jag ni ser vad jag menar i rubriken.
Ett inlägg om vecka!
Jag har börjat tränat hårt nu och jag kan säga det inte har varit så enkelt! Jag o Mamma har ut och gått i en timme varje dag och slutat små ätit från skafferiet/kylskåpet och jag har kört lite hemma övningar på yogamatta! Jag äter 1portion men jag unnar med 1 dag i veckan dör jag få ta två portioner fast inte så himla mycket då!
Jag unnar mej 2/1 dag i veckan för att äta onyttigt! Kanske 1 choklad bit fång mörkchoklad med chili smak! Innerhåller inte så mkt kalorier och plus att det är nyttigt att äta 1 bit varje vecka! Och sen kan jag få skämma bort mej med ett glas Cola Zero som innerhåller mindre kalorier och inget socker utan sötningsmedel!
Och jag är så stolt över mej! I denna veckan så har jag inte rotat i skafferiet efter sötsaker och jag har tränat bra, och jag har REDAN gått ner 1 kg! Yes!!!! 200kr rikare, plus att jag mår bättre och känner mej stolt! I denna veckan sbörjade vi med att gå! Nu denna veckan ska vi gå till en skog och springa och gå hem igen! 
Så taggad!!



Min dag i bilder.


Dagen började med en morgonpromenad till Kyran.
Ca en timmes runda
Tittade på Youtube ca en halvtimme.
Efter det så åt jagvärldens bästa fruktsallad och kollade på film och vilade.
Och sist tog jag en springrunda på 15 min.

Ska hoppa in i duschen och sedanserveras mat.
 

Måndag

Vaknade idag klockan 9 av min väckarklocka, men jag hade sovit så dåligt så jag 'vilade' till klockan 10.
Efter det åt jag frukost, yougort som smakade Jordgubb, mums!
Sen bestämde vi oss för att ta en morgon runda med Teddy så vi gick en runda på en timme och hälsade på Pappa för idag har mamma och Pappa varit förlovade i 20 år! Så vi tände några ljus och så.

och nu sitter jag hemma och stretchar lite här och där!
Känner mej utmattad efter promenaden men ska ta en "snabbis" ikväll, typ en power walk! 
Kram på er!

Nyår


Bild tagen av mej❤️


RSS 2.0