Dagen

Drott vann över handball esch (dem kommer från Tyskland) iallafall Hk Drott gick vidare till champions league vilken är sjukt bra gjort! På matchen träffade jag mitt gammla handbollslag och min matte lärare! Det var väldigt mycket folk där men jag tog tyvärr inte några bilder eftersom min iphones kamra inte funkar typ, och efter matchen åkte jag till Ebba (bästis) och tre andra bästisar Malin,Filippa och Tilda! Vi snackade och gjorde en piri piri challenge, man skulle äta en piri piri som jätte stark, och efter en timme kände jag av det jätte mycket! Det gör jag aldrig om!

KRAM!
Bilden är på mej,Ebba och Malin!


Handboll❤

Jag och min bästis ska dra och kolla på handboll, fett skoj!

Jag spelade faktiskt handboll innan i ett lag som heter HBP men jag slutade för på måndagarna när vi hade träning började vi klockan 5 väldigt tidigt tycker jag, och träningen låg på andras sidan stan och det tog typ 20-30 minuter för att ta sig dit, och på skoldagarna slutade jag tre och då hade man en halvtimme på sig att ta sig hen från skolan och byta om och äta mellanmål! Så jag slutade! Men det var väldigt roligt och jag saknar det lite! Men iallafall vi ska kolla på laget Drott och den tog SM guld i somras, har en video när dem är på stan och alla är med och firar dem för att dem har tagit guld! Ni kan gärna kolla in videon som ligger på min youtube kanal: clarabackman

Hoppas att dem vinner matchen!❤
KRAM!


Morgonrunda

Äntligen känner jag mej lite friskare!
Tänkte ta en joggningrunda och se hur jag känner mej sen❤


Header/design

Äntligen är man färdig! Jobbade ett tag med denna header och jag är ganska nöjd. Förra header/designen jag hade var bara en ''start design'' och jag skulle bara ha den tills jag skulle göra min riktiga!
Hoppas att ni gillar den lik mycket så jag gör!
och håll koll kommer nog lägga ut en sminking på VFM idag...
 
KRAM!
 

Gissa vad?

Jag är fortfarande sjuk! Det känns som jag har varit sjuk i flera veckor! Sjuk på en fredag också, skulle igentligen ha tjejkväll med mina bästisar ikväll men det går jue inte...


Godnatt

Ja... Dagen har varit sjukt tråkig har bara legat i sängen hela dagen och titta på olika filmer! Sen vid kvällen typ vid sju tog jag ett bad, så skönt! Tvättade håret och hade ett mini spa! Efter det gick jag ner och tittade på Tv och drack te. Nu ska jag sova, hoppas att jag kan gå till skolan imorgon!

KRAM!


Sjuk

Trevligt va? Igår vi jag ute sen klockan sex till åtta med kort shorts och och en tun tröja! Tack vare det är jag jätte förkyld och kan inte andas genom näsan och har ont i halsen och halsen är svullen! Orkar inte! Jag hatar att vara sjuk, man kan liksom inte göra något bara ligga i sängen kanske titta på nån film... Hoppas jag blir frisk imorgon vill inte vara sjuk!

KRAM!


Plugga

Kommit hem från skolan nu! Först hade vi SO, engelska, svenska sen åt vi lunch och det var pasta och nån kyckling sås❤ och sist hade vi matte! Sen skulle vi haft bild men den blev inställd så vi slutade tio över 1! Måste plugga nu, har lite saker som måste bli färdiga!

KRAM!


Välkommen till min blogg!

Hej! Idenna bloggen kommer jag skriva om min vardag,kompisar och mycket mer! Hoppas ni kommer gilla min blogg! Jag tänkte börja med en This or that!
 
Favorit mat: Potatis gratäng!
Favorit sport: Fotboll
Vad gör du på din fritid: Är med kompisar,spelar fotboll,tränar eller ta det lungt
Favorit affär: H&M och TGR
Favorit drycka: Vatten,mjölk och läsk!
Favorit bloggerska: Misslisibell och Nellieberntsson
Ålder: 13 år
Favorit idol: Justin bieber och nicki minaj
 
 

kom inte på flera frågor :D
 
KRAM!
 

RSS 2.0